12/09/2015 Michel67

Afscheid nemen doe je zo!

Wow, wat een afscheid van bol.com!! Een mooier afscheid én een beter beeld van de unieke cultuur van bol.com kun je niet krijgen.

De dag van mijn afscheid moest ik mij om precies 17.00 uur melden. Natuurlijk had ik wel een vermoeden dat er iets speciaals was georganiseerd, maar dit had ik natuurlijk nooit verwacht! Kijk en huiver… wat een enthousiasme, liefde en respect was mijn deel! Uniek met een hoofdletter U!

Afscheid van bol.com

=== Update 26 maart 2016: helaas is het filmpje niet meer online te zien omdat er geen afspraken waren gemaakt over de rechten, gelukkig hebben we de screenshots  nog :-). Na binnenkomst werd ik ontvangen door al mijn collega’s en een zangeres, waarna ik op de muzikale klanken van “Whatta man”  in 5 minuten door mijn bijna 15 jarige geschiedenis van bol.com werd geleid. Mijn eerste dagen, de jaren van verbreding van het assortiment, het winnen van marketingprijzen, de ontwikkeling van Plaza, de ontwikkeling van het merk bol.com, de groei van de omzet, etc. Tot slot nog een groepsfoto én een erehaag, wat een mooi moment! ===

Michel Schaeffer afscheid bol.com

Afscheid van bol.com

Afscheid van bol.com

Afscheid van bol.com

Afscheid van bol.com

Afscheid van bol.com

Afscheid van bol.com

Afscheid van bol.com

Afscheid van bol.com

Afscheid van bol.com

Afscheid van bol.com

Afscheid van bol.com

Afscheid van bol.com

Afscheid van bol.com

Douwe Bob

Na alles speeches was het tijd voor nóg een artiest: Douwe Bob speelde speciaal voor mij “Pass it on” en daarna voor ons allen “Ice Cold Beer”. De borrel kon beginnen!

Douwe Bob

 

 

 

Een life-size Billie als afscheidscadeau

Het slotakkoord was voor één van de hoofdrolspelers in de geschiedenis van bol.com: Billie! In de afgelopen weken heb ik in China een “life size” model laten maken, en vervolgens naar het kantoor van bol.com laten transporteren. De avond voor het afscheid heb ik die in het diepste geheim uit de verpakking gehaald en in elkaar gezet. Een afscheidscadeau van mij aan iedereen bij bol.com. Als dank voor de geweldige jaren, en een aanmoediging om Billie in de komende jaren nóg trotser te maken!

#Selfiemetbillie

Ben je een keer in het pand van bol.com, maak dan zeker even een foto met Billie, hij staat inmiddels op een mooie plek in de hal! #selfiemetbillie.